En resa tar slut

Den 22 januari 2014 började jag som lärare inom Kunskapsförbundet Väst. Jag kastades verkligen in i rollen, då två lärare hade försvunnit från skolan. Ingen IT-lärare fanns kvar på teknikprogrammet.The_End_Book

Efter att ha styrt upp sex kurser under våren tog mitt vikariat slut vid studenten och jag gick vidare till annat jobb. Jag skulle komma in några veckor på hösten för att hjälpa nästa lärare, den som skulle ta över efter mig, men det rann ut i sanden då rektorn slutade. Istället kom jag in som IT-handledare!

Jag har nu varit på två skolor detta läsåret. Hösten på Nils Ericsonsgymnasiet och våren på Birger Sjöberggymnasiet. Men nu tar det alltså slut…

Det är så mycket som inte fungerat under den här tiden. Den mesta tiden känns det som att man bara stått och stampat, då man inte får besked för att fortsätta jobba. När man, trots underbara kollegor, mår dåligt när man går till jobbet. Då är det dags att sluta.

Tack för den här tiden!