Nyårslöfte – Hej då Facebook

Facebooktumme nerJag har aldrig tidigare (vad jag minns i alla fall) haft något nyårslöfte. I år tänkte jag försöka på mig det i alla fall.

Jag har några gånger tidigare tagit Facebook-fria perioder. Nu tänkte jag försöka mig på ett längre period (minst ett halvår) och att helt enkelt fasa ut det helt.

Jag kommer börja förbereda nerstängningen av mitt konto med start 1/1-2015 och om en vecka ska det ligga som ett passivt konto fram till att jag tar det slutgiltiga beslutet att radera det permanent. Detta gäller även det jobb-konto jag använder för mina elever.

Lättast når ni mig via telefon eller min mejl.

  • Ylva Lindberg

    Vilka sociala medier kan vi stalka dig på då? Blir bloggen mer uppdaterad? Blir du en twitter-slav eller ett instagram-freak istället? Nya seen.is? Eller måste jag börja förstå Google+ för att se något av dig framöver?

    • Blir nog mest Twitter. Är den och sms som jag använder nu för tiden ungefär. :)