App: Biljetter

Jag och några vänner har byggt ihop en androidapp senaste tiden. Den heter Biljetter och hjälper kort och gott till med att hålla reda på dina sms-biljetter. Du kan beställa nya biljetter direkt från appen och den håller biljetten lättillgänglig i notifieringsytan så länge den är giltig.

Följande företag finns det stöd för hittills:

 •  Hallandstrafiken
 • Jönköpings länstrafik
 • Resplus
 • SJ
 • Skånetrafiken
 • Storstockholms Lokaltrafik (SL)
 • Upplands Lokaltrafik
 • Västtrafik
 • Värmlandstrafiken
 • X-trafik
 • Östgötatrafiken

Appen är släppt under GPL3 och källkoden finns på GitHub. Vill du testa den finns den på Android Market.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>