Katastrofal praktikplats (forts.)

Det här är en fortsättning på inlägget Katastrofal praktikplats.

Ikväll upptäckte jag något som jag verkligen inte ville upptäcka. Arbetsförmedlingen fortsätter att skicka praktikanter till TH Energiteknik…

Jag hittade en blogg av en slump där skribenten nämnde att hon börjat praktisera på företaget och fått genomgång om hur bokföringen och faktureringen fungerar. Jag skulle tro att de sätter henne på att göra samma saker som mig. Allt för att slippa betala lön…

Jag har suttit i telefon med Arbetsförmedlingen nu ikväll (så det är mitt fel att det tog långt tid att komma fram för er andra. Förlåt!) och fått uppgifter och telefonnummer till cheferna här i stan. Ska ringa till dem så fort de öppnar imorgon och kräva ett möte med ansvarig chef. Jag förstår inte hur det här kan få fortsätta…