Val 2010 underkänt. Dags för Val 2011!

Det blev ett val 2011 ändå. Jag trodde faktiskt inte det skulle bli det eftersom det nu faktiskt har gått fem månader sedan vi hade hade val sist.

Men men… Valprövningsnämnden har äntligen kommit fram till det vi har vetat sedan valdagen. Det fungerade inte ute i vallokalerna. Här i Trollhättan hade vi problem i två stycken. I en (Magnus Åbergsgymnasiet) fick inte Piratpartiet och Moderaterna (!!!) ha sina valsedlar på samma bord som alla andra. Hur sjukt är inte det?

I den andra (Högskolan Väst) var det ett rejält värre övertramp av valförrättarna. Där fick varken Piratpartiet eller Feministiskt Initiativ lämna sina valsedlar utan fick tillsägelse att ”stå utanför och dela ut”. Det krävdes ett samtal till valnämnden innan vi fick det ändrat.

Har jag fortfarande förtroende från partiet står jag gärna kvar på Piratpartiets valsedel för landstinget i Västra Götalandsregionen!