Lite uppdateringar

Det har blivit lite frågor hängande här på bloggen. Bland annat om vad som hände efter jag skickade in mitt brev till Arbetsförmedlingen.

Brevet resulterade i ett möte med chefen för AF här i Trollhättan. Mötes var väldigt givande och resulterade i en hel del bra saker för min del. Bland annat fick jag en ny handläggare! (Yay! :D )

Nu är praktiken slut. En praktik jag verkligen älskade! Vem vet, jag kanske kommer tillbaka dit någon gång. Jag har bytt handläggare en gång till efter mötet, detta eftersom jag kommit in i ett nytt arbetsmarknadspolitiskt program. Jag tror jag fortfarande är lite i chock efter mötet med min nya handläggare. Vi satt i nästan en timme och pratade om allt möjligt. Hon skrev inte in någonting på dator under hela mötet, utan ville lära känna mig istället.

Mötet resulterade i att jag fick en handlingsplan hemskickad till mig och det ser ut som hon lagt ner en del jobb på den. De tidigare jag fått från andra handläggare har varit den förra med ändrade datum (ibland inte ens det). Men här var allting gjort från grunden och markerat med överstrykingspenna och så. Handlingsplanen kom till och med tillsammans med ett handskrivet brev. Helt otroligt det här! :D