Senaste veckorna

Det har hänt en del senaste veckorna. Det största är väl det att min pälsdjursallergi har blivit värre. Detta innebär tyvärr att jag behöver hitta nya hem åt mina katter. Är du intresserad av att ge någon av mina flickor (Yatzy och Ezri) ett nytt hem får du jättegärna höra av dig!

I och med att jag snart kommer bo själv igen har jag börjar söka jobb i hela Sverige också. Inte bara Västra Götaland som jag gjort förut. Just ni siktar jag på Växjö, men vem vet var jag hamnar. Jag kanske till och med lämnar landet. :)

Jag tog beslutet för ett litet tag sen att ta paus som kommunledare för Piratpartiet. Eftersom mitt liv är som det är just nu med allergi och jobbsöknade känner jag inte att det är bra att ha mig på den posten. Vet inte än ifall det blir så att jag pausar permanent (vid t.ex. flytt) eller om jag kommer tillbaka inom en snar framtid. Den som lever får se. Det är i alla fall Olof som håller i spakarna just nu.

Kent Holmblad ställer upp som kandidat till Piratpartiets riksdagslista. Det här gjorde mig jätteglad! Gissa vem jag kommer lägga min röst på. :)